Tarieven kPNI en TRM/Naet praktijk Monique

Hieronder vind je de geldende tarieven van Praktijk Monique. Check bij jouw verzekering of de aanvullende verzekering dit dekt. Het valt onder de alternatieve geneeswijze clausule. Ik zit namelijk bij de grootste beroepsvereniging VBAG en ook bij de NWP, zodat de kans groot is dat een groot gedeelte tot alles vergoed wordt. Dit is afhankelijk van jouw verzekering, pakket  en hetgeen wat je al gedeclareerd hebt.

Geldende tarieven:

  • Intake 1 uur €95,00* er wordt 1 uur gepland. Indien de intake langer wordt geldt een tarief van €135,00*
  • Vervolg consult € 95,00* afspraken tussen de 50 tot 65 min.
  • Consult 45 minuten € 70,00 *
  • TRM sessies, maximaal 25 minuten is € 50,00 *.
  • TFT en OldPain2Go® €135,00* er wordt 1,5 voor gepland. 
  • Betaling na afloop via pin. Declaraties kun je daarna eventueel indienen bij jouw verzekering.
  • Indien je met meerdere personen samen komt binnen dezelfde tijd van het geldende consult, dan zal de prijs aangepast worden.

Telefonisch contact:

Het is ook mogelijk om het consult telefonisch te doen. Hiervoor geldt het desbetreffende tarief zoals vermeld is onder geldende tarieven.

Daarnaast komt het voor dat er vragen zijn. Als dit een verduidelijking is of kort na aanleiding van het consult dan is dat altijd mogelijk (ook via e-mail). Soms zijn er vragen die eigenlijk horen in een (vervolg) consult. Hiervoor vraag ik om een afspraak in te plannen.

Mocht onverhoopt het gesprek langer duren dan 10 minuten of meer het karakter hebben van een consult, dan zal ik voortaan hier een rekening voor opmaken. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de adviezen en aanpassingen in het dossier komen (dan is er ook een datum met contactmoment opgenomen).

Mogelijke vergoeding door verzekeraars:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (2.070207A), beroepsvereniging NWP (2151) vermeld als HBO Registertherapeut bij het RBCZ® (609042) en als KPNI therapeut in het kwaliteitsregister. Elk jaar kan de verzekering de clausule of de condities veranderen. Ik raad je aan om aan het eind van elk jaar te checken wat er verandert. Ik probeer zoveel mogelijk te voldoen aan alle eisen dat er vergoeding is, maar dit kan elk jaar veranderen door de verzekeraars.

Klachtenregeling:

Als professionele therapeut val ik onder de wetgeving Wkggz, en is het daarom mogelijk dat bij klachten dit goed wordt opgepakt. Dit kan via mijn beroepsorganisaties gemeld worden. Via NWP kan dat hier. Of via de VBAG kijk hier. Natuurlijk hoor ik graag eerst als er iets is en zal ik mijn uiterste best doen om een goed oplossing te zoeken.

 

 

 

* Hierbij vervallen eerdere prijsafspraken. Prijzen kunnen periodiek aangepast worden.