Allergiëen/huid/immunologische problemen

Hier is het voor mij mee begonnen. Het blijft nog steeds indrukwekkend om kleine kinderen van hun jeuk te helpen of volwassenen van hun jarenlange, soms allesbepalende allergieën af te helpen. Allergie behandel ik veelal met NAET, maar uiteraard combineer ik allerlei methoden om het juiste resultaat te leveren.

Eczeem

zowel natte als droge eczeem, inclusief veel schilfers. Bij kinderen maar ook volwassenen die al heel hun leven het hebben.

Hooikoorts

Voor zowel de bomen (incl de beruchte berk) als alle grassen, kruiden, bloemen en kerstbomen. Chronische loopneuzen, jeukende ogen of verstopte neus hoeft niet. Ook bij deze klachten door huisstofmijt.
Huisdieren, zoals kat, hond, paard, konijn: zelfs bij extreme vormen zoals al waterige ogen bij het stappen over de drempel bij iemand met katten of iemand die de kleren nog draagt waar een kat in huis is. Heb al meerdere mensen blij gemaakt dat het huisdier geen ander baasje hoefde te zoeken of de kinderen blij gemaakt dat papa niet meer de reden is waarom er geen huisdier kan komen.

Multiple Chemical Sensitivity Disorder

Allergisch voor parfum, sigarettenrook, nieuwe kleding of bijvoorbeeld voor kiwi? Niet meer kunnen werken omdat er in het gebouw verbouwd wordt, geschilderd of nieuwe vloerbedekking? Grote kans dat overgevoeligheid voor chemische stoffen de oorzaak is. NAET is hier bij meerdere personen in mijn praktijk erg behulpzaam in geweest.

Autisme, Asperger, PDD-NOS, ADHD

Er is al heel wat onderzoek naar gedaan, maar de nieuwste inzichten zijn dat er in een groot gedeelte een niet onderkende vorm van allergie misschien wel de klachten verergeren. Een streng RED-dieet is volgens onderzoekers zeer effectief, maar ik heb al jaren de ervaring dat door NAET de klachten behorende bij deze syndromen zeer verbeteren door de standaard NAET behandelingen. Ik heb zelfs een jongetje geholpen van zijn hondenallergie die daarna geen Asperger diagnose meer had.

Leerallergie

Door de ervaring van mijn 1e leerallergie patiënte heb ik ondertussen al verschillende dames geholpen zodat ze hun lievelingsschoenen weer kunnen dragen zonder vochtbultjes, etter- en pusblazen, pijn of lelijke rode voeten.

Astma/hoesten

Ook als dit niet door hooikoorts of huisstofmijt komt is dit goed te verbeteren. Ik heb iemand die meer dan 35 jaar medicatie dagelijks slikte, in overleg met de arts, terecht van de medicatie gekregen. Dit is bevestigd door een longfunctie test, er was echt geen noodzaak voor medicatie meer.

Nikkelallergie of andere contactallergiëen

Zelfs als de kloven zo diep zijn dat je iemand geen hand meer kan geven is NAET hierbij in te zetten, wilde dat ik foto’s had gemaakt van de persoon toen die voor het eerst bij mij kwam hiermee en nu.