Ben jij klaar om de oorzaak aan te pakken van de gezondheidsklachten? Ik help je hier graag mee. 

In mijn Praktijk Monique, sinds 2006, help ik jong en oud van hun gezondheidsklachten om deze te verminderen. Door mijn holistische kijk vraag ik net zo lang door tot ik door heb waarom jouw lichaam deze klachten heeft.

Mijn behandelwijze is gebaseerd op natuurgeneeskunde. Natuurgeneeskunde werkt met het principe dat het lichaam een groot zelfgenezend vermogen heeft. Wat ik doe is oplossingen aanreiken om jouw lichaam daarbij te helpen. Er is veel mogelijk. Ik zoek oplossingen die zowel logisch, als wetenschappelijk onderbouwt zijn. Vanuit evolutionaire overlevingsstrategieën en met oog voor de fysiologische processen van het lichaam, dus ook de biochemie.

Direct naar de therapievormen

Natuurgeneeskundige behandeling voor volwassenen en kinderen

Bijna iedereen met gezondheidsvragen kan ik ondersteunen met mijn therapie mogelijkheden. Vooral vanuit het gedachtengoed kPNI. Met diverse beproefde inzichten en therapiekeuzes,  kan ik in mijn praktijk veel betekenen voor zowel volwassenen als kinderen. Mijn behandelingen helpen je het lichaam de oorzaak weg te nemen en ik doe liever niet aan symptoom bestrijding (hoogstens om tijd te winnen om echt aan de oorzaak te werken). Dat is niet altijd eenvoudig, maar ik puzzel graag net zolang door tot we de oplossing hebben. Lees meer op de therapie pagina

Ik combineer de natuurgeneeswijze orthomoleculaire geneeskunde volgens kPNI met TRM/NAET. NAET komt vanuit de chinese geneeswijze, maar is eigenlijk een vorm van acupressure (dus massage, in dit geval over de kleren op de rug). Tegenwoordig heet het in Nederland Total Reset methode (TRM) Lees al onze ervarings verhalen

Ik, Monique van Poorten, nodig je  graag uit voor een gesprek waarbij ik je graag laat weten dat er ook voor jou mogelijkheden zijn. Graag tot ziens bij kPNI en TRM/Naet Praktijk Monique van Poorten. Want ik wil graag mensen helpen om zelf van hun klachten af te komen. Ik blijf graag mee puzzelen voor een ieder, zelfs als die al van alles heeft geprobeerd. Wil je graag meer informatie of door mij behandeld worden?  Neem via het contactformulier contact op of bel direct naar 026 – 327 32 95.